Här ska det bytas till en sökruta

Senior konsult och Projektledare HCM/LMS

man and woman laughing while sitting in front of laptops.jpg


Vilka är vi?

Idag är vi ledande i Sverige när det gäller oberoende rådgivning och projektledning kring system och digitala verktyg inom HRIT, HCM och Lärande. Vi är ett härligt och varmt gäng på 25 managementkonsulter som alla drivs av att hjälpa verksamheter att förbättra samspelet mellan organisation och processer inom HR. Som konsult hos oss hos stöttar du kunderna mot en lärande organisation att uppnå optimal nytta med systemlösningar som t ex HCM, LMS och LXP.

Vem är du?

Du har ett stort intresse och erfarenhet inom lärande och kompetensförsörjning och har dessutom gedigen erfarenhet av att arbeta med såväl processer som systemstöd för Learning, Talent, Performance, och Skills management. Du har fokus på användarupplevelsen och verksamhetsnyttan genom att tillämpa design thinking och employee experience mapping. Du har upphandlat och implementerat HCM-system och LMS/LXP-system eller har motsvarande erfarenhet inom HRIT, HR-tech eller systemförvaltning. Du förstår vikten av att stötta kunderna mot att bli lärande organisationer för att på bästa sätt möta morgondagens kompetensbehov.

Du har stor vana att driva projekt. Likaså gillar du konsultrollen med många kundkontakter och styrgruppsarbete där du motiveras av att stötta och coacha dina kunder genom att arbeta strukturerat och målinriktat för att hjälpa kunden att uppnå sina mål.

Meriterande är projektledarutbildning el motsvarande och arbetslivserfarenhet från leverantör eller konsultbolag.

Placeringsort

Stockholm, Gävle. Sundsvall, Göteborg, Malmö eller Helsingborg

Ansökan

Vi använder analyser i rekryteringsprocessen för att säkerställa en rättvis bedömning av dig som kandidat och säkerställa ett kompetensbaserat urval. Vi arbetar med ett löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Frågor kring tjänsten besvaras av Thérèse de Maré, therese.demare@knowit.se

Om Knowit 

Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 3 800 medarbetare representerade på ett flertal orter i Norden. Verksamheten finns i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Polen. Knowit är börsnoterat på Nasdaq i Stockholm. Inom Knowit Insight, Knowits managementkonsultverksamhet, är vi drygt 300 konsulter. Knowit har nyligen förvärvat av Cybercom och Capacent för att bilda ett nordiskt powerhouse för framtidens digitala lösningar

#LI-US1

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Ulrika Skantze

Head of Talent Acquisition

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent