Här ska det bytas till en sökruta

Senior Managementkonsult IT-inköp

person holding pencil near laptop computer.jpg

Vi behöver dig som brinner för IT-sourcing och vill arbeta såväl strategiskt som operativt för att få ut effekterna av inköpen, på riktigt! Är du den vi söker?

I början av 2021 samlade Knowit all kompetens och styrka kring sourcing i ett bolag, - Knowit Insight Sourcing AB. Vår mission är att hjälpa våra kunder stärka sin sourcingförmåga och göra bättre affärer. Vi har utvecklats starkt under året och behöver fylla på med några nyckelpersoner som har erfarenhet och starkt nätverk inom inköp och IT samt har intresset och förmågan att skapa affärer.

Vi erbjuder dig att jobba i ett engagerat team som bär på stor passion och entusiasm för effekterna man kan få ut i navet mellan Inköp, IT och verksamhet. Vi både stöttar, sporrar och lär av varandra, hela tiden. Vi värdesätter initiativ och du får all möjlighet att ta plats, dela med dig, växa och skapa din framtid hos oss. Knowit är en kreativ arbetsplats med en trygg och öppen kultur. Genom samarbete och kommunikation skapar vi förutsättningar för ett gemensamt lärande och bättre affärer.

Vem är du?

Då en stor del av våra uppdrag ligger inom strategiskt inköp ser vi gärna att du kompletterar oss med en intressant bakgrund inom avtals- och leverantörsstyrning och/eller utveckling av inköps- och sourcingförmågor. Du kan ha din bakgrund inom den privata eller offentliga sektorn och är med fördel nyfiken på båda världar. Du är en person med starkt affärsdriv ser du ständigt nya möjligheter och förbättringspotential hos våra kunder.och har gedigen erfarenhet av affärskapande och försäljning. Vi värdesätter ödmjukhet och att du vill engagera dig i dina kollegors vardag och tillsammans vara delaktig i att utveckla vår gemensamma verksamhet så vi alla kan utvecklats och ha kul på jobbet.

Ansökan

Vi använder analyser i rekryteringsprocessen för att säkerställa en rättvis bedömning av dig som kandidat och säkerställa ett kompetensbaserat urval. Vi arbetar med ett löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Frida Thure på 070-287 48 78 eller frida.thure@knowit.se, alternativt Victoria Marks på 070-606 29 11 eller victoria.marks@knowit.se

Om Knowit

Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 3 800 medarbetare representerade på ett flertal orter i Norden. Verksamheten finns i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Polen. Knowit är börsnoterat på Nasdaq i Stockholm. Inom Knowit Insight, Knowits managementkonsultverksamhet, är vi drygt 300 konsulter. Knowit har nyligen förvärvat av Cybercom och Capacent för att bilda ett nordiskt powerhouse för framtidens digitala lösningar

Läs gärna mer om vårt sourcingerbjudande här:

https://www.knowit.se/tjanster...

#LI-US

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Ulrika Skantze

Head of Talent Acquisition

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent