Här ska det bytas till en sökruta

Senior mjukvaruutvecklare med ledaregenskaper

Vår ambition är att tillsammans skapa Göteborgs bästa konsultbolag. Vi är det lilla bolaget med knappt 20 kollegor inom Knowit-koncernen där vi har koncernens starka marknadsposition och varumärke, samtidigt som vi är det lilla och transparanta bolaget vilket ger oss unika förutsättningar för att förverkliga en sådan ambition. Att flera av Sveriges mest intressanta produktutvecklande kunder finns i regionen gör inte förutsättningarna sämre. I en värld där alla behöver bli snabbare, och där programvara under överskådlig tid kommer fortsätta ta alltmer plats, och bli alltmer avgörande för kundernas konkurrenskraft, vill vi ta en central roll. Vi vill bidra till att regionens industri håller världsklassnivå i sina R&D-organisationer, och programvaruintensiva system är vår hemmaplan.

Just nu söker vi personer som kan och vill ta ledande roller hos oss, och i kundernas utvecklingsorganisationer. Vi tror att du jobbat som konsult inom mjukvaruutveckling och att du behärskar både teknik och metodvärlden väl. Vi ser även att du vill ha ett sammanhang där du får utveckla affärsförståelse och ledarskap både ute hos kund och i uppbyggnaden av vårt bolag. Om du har ett intresse för att ta klivet och ha personalansvar finns även denna möjlighet hos oss. Du behöver hantera svenska och engelska i både tal och skrift då vi arbetar med internationella kunder.

Låter det spännande? Vi kan väl börja med en kaffe och därifrån prata vidare om vad vi kan göra tillsammans. Hör av dig till Daniel Borgentun, daniel.borgentun@knowit.se & 0730-746685 eller Gabriella Sumberaz, gabriella.sumberaz@knowit.se & 0730-746401.

Are you who we are looking for?

Send in your application today!