Här ska det bytas till en sökruta

Senior penetrationstestare - Cybersäkerhet

Är du vår nya pentestare?

Inom Knowit Insight, som är Knowits managementkonsultverksamhet, är vi drygt 300 konsulter. Ett av de områden vi arbetar inom är cybersäkerhet, där vi tillsammans med våra kunder arbetar för att skapa en digital värld där alla känner sig trygga. Idag har vi alla möjligheter med fler än 120 säkerhetskonsulter i Norden. Vill du bli en av oss?

Vem söker vi?

Vi söker dig som tycker att cybersäkerhet och framförallt penetrationstester är något av det mest spännande och roligaste som finns. Vill du också, precis som vi, skapa en säker digital värld där alla känner sig trygga? Följ då med oss in i framtiden, där säkerhet i artificiell intelligens, självkörande fordon och samhällskritisk IT-infrastruktur är en naturlig del i vår vardag.

Vi tror att du är en varm, prestigelös, driven och självgående IT-säkerhetstekniker med minst 3 års erfarenhet av att genomföra penetrationstester. Du är van att vara med i planeringen av- och ta lead för genomförandet utav olika typer av uppdrag, samt ta ansvar för eget arbete och samarbete i grupp. Du vill bli uppskattad samt lyssnad till för dina idéer, ditt driv och ditt engagemang. Du gillar när det händer saker, får använda din kreativitet till att tänka ut nya lösningar och älskar människor lika mycket som teknik. Har du dessutom någon certifiering inom IT-säkerhetsområdet och är väl insatt i SANS- eller OWASP-metodik är det ett plus.

Vad kommer du att arbeta med?
Du kommer bidra till att system inte blir hackade och att information inte hamnar i fel händer. Du har ett brinnande intresse för IT-säkerhet och vill arbeta med penetrationstester, applikationssäkerhet, rådgivning samt andra typer av säkerhetshöjande åtgärder. Du har nu chansen att fortsätta din karriär som penetrationstestare i ett spännande och växande företag tillsammans med oss.

För oss är det viktigt att alla medarbetare utvecklas och mår bra. Att hitta en balans mellan privatliv och arbetsliv är en del i det. Likaså möjligheten till personlig utveckling, roliga och spännande uppdrag samt att alla bidrar till vår härliga företagskultur. Vi har en förmånlig föräldrauppfyllnad samt bra pensions- och försäkringsvillkor. Om du vill arbeta med inspirerande och drivna kollegor - då kommer du att trivas hos oss!

För denna tjänst kommer bakgrundskontroll genomföras på slutkandidat.

Ansökan
Vill du vara med på resan och bli en del av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Vi använder oss av löpande urval, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten hanteras av Carlos Marjasin och Emma Enoksson som du kan kontakta på e-post carlos.marjasin@knowit.se alt. mobil 076-812 01 09 eller emma.enoksson@knowit.se alt. mobil 072-219 43 72.

Knowit är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit har idag cirka 3 800 medarbetare i sex länder: Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen och Tyskland.

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Carlos Marjasin

Recruitment Manager Cybersecurity

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent