Här ska det bytas till en sökruta

Senior SEO konsult
Hos oss på Knowit Experience Stockholm kommer du få arbeta som SEO-konsult med några av Sveriges- och Europas mest spännande kunder. Vi strävar efter skapa affärsnytta för våra kunder. Vill du vara med och göra skillnad?

Om vårt gäng

Vårt performancegäng består idag av 15 personer som arbetar med mätning/analys, SEO, SEM och sociala medier. Tillsammans skapar vi digital närvaro och datadriven magi för våra kunder. Hos oss får du den intima känslan av ett litet team men har ändå stora karriärmöjligheter inom Knowit och närmare 3 800 kompetenta kollegor att inspireras och lära av.

Vad ska du göra?

I första hand ska du arbeta operativt i kunduppdrag självständigt eller genom att leda mer juniora kollegors arbete. Du stöttar våra kunder gällande teknisk SEO, strategiarbete, rådgivning. I samarbete med våra inspirerande kollegor inom webbutveckling, UX, design och copy så kommer du arbeta med vitt skilda projekt där du ansvarar för att ta fram analyser, åtgärdsrekommendationer, arbeta i webb- och förvaltningsprojekt och säkerställa att vi skapar webbplatser med hög prestanda, intuitiv struktur och hög användbarhet. Du genomför utbildningar och workshops inom SEO-området. Utöver det förväntas du även bryta ny mark, utveckla och expandera vårt erbjudande inom allt från digital PR till outreach. 

Vem är du då?

Vi söker dig som har arbetat minst 5 år med SEO. Du tar naturligt en rådgivande och strategisk roll i kontakt med kund och kollegor. Du är analytisk och kan prioritera åtgärder utifrån vad som får störst positiv effekt på dina kunders synlighet inom ramen för deras budget. Du har ett brinnande intresse av det du gör och alltid strävar efter att förbättra dig.

Din bakgrund

  • Minst 5 års erfarenhet som SEO-konsult
  • Stor vana av att analysera data och baserat på detta ta fram strategier gällande SEO
  • Erfarenhet av rådgivning mot kund, gärna på ledningsgruppsnivå
  • Genuint intresse av digitala medier
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
  • Meriterande är erfarenhet av konsultrollen

Knowit Experience
Vi utvecklar lösningar inom e-handel och webb med fokus på kundvärde och användarupplevelse. Knowit Experience finns för att förändra saker till det bättre. Det gäller inte bara uppdrag och projekt utan också oss själva som arbetsplats och arbetsgivare. Det är en kreativ arbetsplats och vi tror på en trygg och öppen kultur som genom samarbete skapar förutsättningar för gemensamt lärande och utveckling. Vi värdesätter initiativförmåga och vill ge dig möjligheten att växa och forma din framtid hos oss!

Vi ser fram emot att få din ansökan, kanske ses vi över en kopp kaffe! Vi arbetar löpande med urval, så du är varmt välkommen att söka tjänsten redan idag!
 

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Janna Palmgren

Operations Excellence

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent