Här ska det bytas till en sökruta

Service Designer

Har du ett affärstänk och erfarenhet av Service Design inom exempelvis innovation, teknisk utveckling och digital strategi? Tillsammans med vårt Advisory-team bestående av erfarna kollegor inom digital transformation, hållbarhet och innovation har du möjlighet att skapa nytta både för användarna och kunden. Sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Service Designer hjälper du våra kunder att ta fram nya tjänster eller förbättra befintliga, så att de möter användarnas verkliga behov. För att lyckas med detta krävs förståelse för både kunden och affären.

Med hjälp av de metoder och verktyg som ryms inom Service design stöttar du kunden i att ta ett helhetsgrepp på kundupplevelsen. Ibland kommer du att ha uppdrag som inrymmer alla faser; kartläggning, analys och utveckling, och ibland är vi med i någon av delarna och lämnar därefter över till kunden att ta arbetet vidare.

Beroende på kund och uppdrag kommer du ibland att jobba ensam och ibland i team tillsammans med andra kollegor i Advisory-teamet och inom affärsområdet Digital Management. Inom många projekt kommer du även att samarbeta med andra konsulter på Cybercom.

Teamet inom Advisory & Digital Transformation Management består av erfarna managementkonsulter med specialitet inom innovation, teknisk utveckling, digital strategi, hållbarhet, transformation och service design.

Vem är du?

Som person är du drivande, självgående och trivs i kontakten med kund. Du är kommunikativ och har lätt att uttrycka dig på både svenska och engelska. Du ser affärsmöjligheter och har inga problem med att driva dessa vidare både individuellt och tillsammans med ett leverande team. Du är trygg och trivs med att inspirera och leda arbetsgrupper oavsett nivå. Vidare kan du identifiera dig i våra värdeord; ’Innovation’, ’Passion’ och ’Trust’.

Vi söker dig som

  • Har en relevant avslutad och godkänd Högskole-/universitetutbildning, gärna inom datorvetenskap/ ekonomi eller affärsutveckling
  • Har 2-5 års erfarenhet som konsult i roller som Service Designer/tjänstedesigner.
  • Har erfarenhet av design thinking, business model canvas, kundresekartläggning
  • Har erfarenhet av att facilitera Workshops
  • Mycket god förmåga att kommunicera, både på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Meriterande

  • Har intresse eller erfarenhet av Circular Design och har förståelse och användning av denna metodik i ditt arbete.

Övrig information:     

• Start: Enligt överenskommelse

• Omfattning: Heltid

• Lön: Enligt överenskommelse

• Plats: Stockholm

Urval sker löpande och anställning kommer ske så snart vi har hittat rätt person. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Wollmark på recruitment.stockholm@cybercom.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Are you who we are looking for?

Send in your application today!