Här ska det bytas till en sökruta

Software Engineer / Mjukvaruutveklare inom Infotainment.

Vi söker nu erfarna medarbetare som vill arbeta med den senaste utvecklingen av Connectivity-tjänster och infotainmentlösningar. Vi värdesätter vi våra konsulter och med Knowit får du möjlighet att växa och utmana dina kunskaper. Vi på Knowit bär på stor passion och entusiasm för att skapa värdefulla digitala upplevelser och lösningar. Vi ser till att växa tillsammans och ser till att ha kul på vägen.  

Infotainmentsystemen erbjuder flertal funktioner och bidrar både med underhållning och betydelsefull information. De integrerade infotainmentsystemen blir allt mer en väsentlig del av förarens och passagerarens upplevelse och är numera det huvudsakliga sättet du interagerar och kontrollerar många funktioner i ett fordon idag. Med den senaste tekniken får du nu chansen att arbeta mot sömlös integration med fordonets hårdvara, olika mjukvarusystem samt Cloud.

Är du den vi söker?

För att passa hos oss så tror vi att du har stor nyfikenhet och motiveras av utmanande och kreativa arbetsuppgifter.

Vi värdesätter en vilja att lära och utvecklas, en positiv inställning och en önskan av att dela med sig av tankar och idéer. Du är en lagspelare och kan upprätthålla goda relationer med kollegor och kunder. Du har en förmåga att arbeta lösningsorienterat med projektleveranser och med kunden i fokus. Du har också ett genuint intresse för teknik, ett intresse för framtida utveckling men vill dessutom bidra och vara en del av Knowits ljusa framtid.

Kunskap och bakgrund:

Du har minst 4 års arbetslivserfarenhet inom relevant område och en bakgrund som innefattar erfarenhet av C/ C ++. Du har god erfarenhet av infotainmentsystem eller liknande samt varit tidigare varit involverad i diskussioner gällande arkitektur och utveckling. Du har också ett intresse av att arbeta med alla eller några av lagren av stacken, från Embedded C/C ++ programmering i Linux till applikation-, och användargränssnittsimplementering i Android.

Det viktigast är din omfattande erfarenhet och intresse inom infotainmentsystem eller liknande. Du bidrar gärna med innovativa lösningar och levererar kvalitativ mjukvara och kan jobba med de senaste tillgängliga verktygen och teknikerna. 

Du ska också ha:

  • Djupgående kunskap i Linux eller QNX.        
  • God teknisk kunskap I Git, Gerrit, Jenkins och Kontinuerlig integration.
  • God kunskap i Python.
  • Erfarenhet i kommunikationsprotokoll som exempelvis CAN (CANoe, CANdela, CANalyser), LIN, FlexRay, Ethernet
  • Du kan se värdet av gott samarbete med ditt team och har erfarenhet av att arbeta i Agila team inom mjukvaruprocesser.
  • Du har kandidatexamen eller masterexamen inom Data, Elektro, IT, Systemutveckling eller motsvarande.
  • Du är flytande i svenska och framförallt i engelska i både tal och skrift.
  • Du har dessutom körkort B.
  • Erfarenhet av Android ramverk, utveckling i Java och kunskap i Linux Kernel är en bonus.

Erfarenhet från Android-plattformar inom fordonsindustrin är en bonus!

Vilka vi är:

Vi tar väl hand om varandra. Vi både stöttar, uppmuntrar och lär av varandra dagligen. På Knowit Connectivity (f.d. Cybercom) är vi skapare av en hållbar morgondag. Genom att lära oss genom erfarenhet vet vi vad som verkligen betyder något och vi tillämpar våra kunskaper och kreativa teknikanvändning på varje kund och situation för att skapa riktigt unika lösningar för framtiden.

Knowit är kollektivavtalsanslutna och prioriterar att vara en trevlig, trygg och långsiktig arbetsplats, med bra försäkringar och vettiga tider. Vi är en härlig arbetsgrupp med olika specialistområden som tycker om att jobba ihop och lära av varandra. Målet är att gemensamt ta oss framåt på en resa där vi tar ansvar och utvecklas tillsammans med våra kunder.

Låter det intressant?

Tveka inte! Skicka in en ansökan idag. Har du inte ett uppdaterat CV kan du länka till din LinkedIn-profil.

Har du frågor kring tjänsten eller Knowit, kontakta ansvarig rekryterare: Eleonora på eleonora.minou@knowit.se eller ring: +46 (0)790 06 20 66.#LI-EM1

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Eleonora Minou

Talent Acquisition

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent