Här ska det bytas till en sökruta

Systems Administrator osa-aikaiseen vuorotyöhön

Haluaisitko mielenkiintoisen työn ja osaksi mukavaa porukkaa? Meillä Knowitilla liiketoimintamme kasvaa ja etsimmekin nyt Systems Administratoreita Cloud Partnerships -yksikköömme Tampereen toimistolle. Tämä rooli soveltuu myös opiskelijoille ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä oppimaan ammattilaisilta työn ohella, sekä näköalapaikan moniin eri teknologioihin.

SysAdminimme ovat Managed Operations Centerimme eli MOC:n teknisiä asiantuntijoita ja asiakkaidemme first point of contact teknisten haasteiden ratkaisemisessa. Autamme asiakkaitamme ympäri vuorokauden, joten työtä tehdään kolmessa vuorossa. Vuoron aikana hoidetaan useita tehtäviä samanaikaisesti ja työjonosta suoritetaan taskeja. Tiimimme on tiivis ja koostuu 10 osaajasta, joita yhdistää samanhenkisyys ja "ATK"-harrastuneisuus.

Mitä odotamme sinulta?

SysAdminimme ovat ensisijaisesti hyviä teknisiä osaajia asiakaspalvelutaidoilla varustettuna. Tämän lisäksi toivoisimme, että sinulla on 

  • Hyvä Linux-osaaminen, sekä perusosaamista ylläpitotehtävistä
  • Ongelmanratkaisukykyä (esim. googlettamalla)
  • Valmiudet hoitaa montaa tehtävää samanaikaisesti
  • Sujuva suomen- ja englanninkielentaito
  • Aito kiinnostus uuden oppimiseen, sekä halu kehittää teknistä osaamistasi.

Miksi Knowit?

Tarjoamme sinulle mukavan ja kannustavan työyhteisön, modernin toimistotilan sekä ergonomiset työvälineet Tampereen toimistollamme rautatieaseman vieressä ydinkeskustassa. Rooli on vakituinen ja osa-aikainen. Tarjoamme kattavat työssäsi viihtymistä sekä hyvinvoinnistasi huolehtimista tukevat henkilöstöedut, sekä laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen, tuemme mm. sertifioitumisessa pilvipalveluiden osalta.

Oletko sinä uusi SysAdminimme? Jos koet, että tämä on seuraava mahdollisuutesi ja tunnistit itsesi edellä mainituista kohdista, kuulisimme erittäin mielellämme sinusta lisää. 

Lähetä hakemuksesi viimeistään sunnuntain 14.11. aikana.

Luemme hakemuksesi mahdollisimman pian ja palaamme asiaan kanssasi. Halutessasi lisätietoja, voit ottaa yhteyttä Talent Acquisition Specialistiimme Sofia Hirvoseen, löydät hänen yhteystietonsa Career-sivultamme.

 

#LI-SH1

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Sofia Hirvonen

Talent Acquisition Specialist

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent