Här ska det bytas till en sökruta

Team Lead

Ibland vill man ha det bästa av två världar! Har du förmågan att inspirera och engagera, samt drivs av att se andra växa och utvecklas? Vi söker dig som har erfarenhet inom Automotive gärna inom Infotainment-området och vill ta ditt nästa kliv mot ledarskap och samtidigt fortsätta att utvecklas inom ditt område.

Du kanske är den vi söker?

På Knowit arbetar vi med att hjälpa våra kunder och deras kunder att dra nytta av möjligheterna i den uppkopplade världen - Därför söker vi nu en competence team lead till en Infotainmentgruppering tillhörande vår enhet Core, som vill vara med att leda och utveckla vår verksamhet och själv agera konsult inom området på ca 80%.

Om oss.
På vår enhet på Knowit har vi fokus på RnD, embedded, cloud och applications och är stora inom en rad områden. Vi är exempelvis aktiva inom spännande områden som Infotainment, Active Safety, Electro Mobility, IoT, Autonomous Drive och utvecklingen av 5G. Vårt huvudfokus ligger just nu på framtidens tekniker och möjligheter.

På Knowit ger vi varandra frihet att skapa, ha roligt och att vara passionerade för det de tror på. Vi erbjuder dig ett flexibelt och självständigt arbete där du har stor frihet att forma och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö. Vi strävar efter långvariga och starka relationer. Det är därför vi år 2020 vann pris som årets karriärbolag. Vi satsar på dig och din personliga utveckling med kompetensutveckling, nätverk samt arbete i vårt innovationsteam när du är mellan större uppdrag.

Vi tror att det är lika viktigt att ha en arbetssituation som fungerar med privatlivet samtidigt som att vi har kul och utvecklas på arbetsplatsen. Detta har fostrat en kultur som präglas av närhet och transparens och en organisation där vi hjälper varandra att lyckas.  

Om dig.
Knowit är en platt organisation med modernt ledarskapstänk, så det är viktigt att du är en person som trivs med att inspirera, motivera och coacha andra i deras utveckling. Du är en person som folk gärna drar sig till och litar på, och du har en förmåga att förmedla visioner och mål. Du är prestigelös och låter dina medarbetare synas och du uppmuntrar till diskussion samt förslag och feedback från ditt team.

Förutom det så är det viktigt att du har körkort och är flytande i svenska och engelska i så väl tal som skrift.

Hur ser ditt nya jobb ut?
Ditt nya jobb är en spännande och varierande ledarroll. Du kommer att ha ansvar för ditt team och tillsammans med ledningsgruppen vara med och utveckla vår verksamhet, våra konsulter och erbjudanden. Eftersom du dessutom själv kommer att arbeta som konsult ca 80% av din tjänst, är rollen perfekt för dig som vill gå mot ledarskap, men samtidigt fortsätta utvecklas inom din specialitet. Vi är ett välutvecklat team med hög kompetens och med din hjälp vill vi ta ytterligare steg framåt.

Rollen som competence team lead:

Här finns stora möjligheter att själv påverka innehållet i vardagen. Du kommer jobba med att leda, engagera, inspirera och utveckla ditt team av konsulter som omfattar 6-12 personer.

Andra ansvarsområden i din roll som compentens team lead kan innefatta:

  • Ansvar för beläggning.
  • Vara delaktig vid rekryteringen av dina nya teammedlemmar.
  • Kundbesök och säljbesök kan förekomma även om du själv är konsult.
  • Tillsammans med dina kollegor ser du till att affärsområdets kompetens avspeglar marknadens behov och företagets strategi.

Vi ser framemot din ansökan!

Vi rekryterar löpande, så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta Hanna Svensson på: Hanna.Svensson@knowit.se

Are you who we are looking for?

Send in your application today!