Här ska det bytas till en sökruta

Teknisk IT-säkerhet

Är du en Maker?

För oss på Cybercom är det viktigt att kunna göra verklig skillnad för våra kunder, vi drivs av värderingar som bygger på orden Trust som i transparent och att vara uppriktig mot varandra och våra kunder, Passion i att vi älskar det vi gör som också får våra kunder att bli extremt nöjda och Innovation i att vi tänker utanför boxen, vågar utmana oss själva och ligga i teknikens framkant. 

Som konsult hos Cybercom är du vår främsta tillgång. Vi kommer göra allt för att du ska trivas hos oss. Kompetensutveckling är viktigt, därför erbjuder vi exempelvis certifieringsbonus liksom många andra förmåner.

En Cybercomkonsult är en prestigelös lagspelare med ett genuint intresse för kompetensutveckling, en vilja att hela tiden bli bättre. Vårt syfte är att hjälpa våra kunder att öka sin IT-säkerhet och hitta nya förbättrade och hållbara sätt att lösa saker på. Det gör vi genom att vara på topp i teknisk kompetens och leva efter våra värderingar och ha hög integritet. Vi kallar oss Makers of Tomorrow

Efterfrågan på våra tjänster ökar hela tiden och vi behöver därför anställa fler personer som kan kalla sig en Maker. Våra kunder är typiskt stora organisationer och vi arbetar både med långa uppdrag och kortare uppdrag. Våra kunder finns framför allt i Sverige och vi arbetar oftast på distans. Vi ser gärna att du har din hemmabas i Södra Sverige och inte är främmande för resor under kortare perioder.

Vi söker dig som har:

Minst tre års Akademisk utbildning inom IT
och 
Certifiering inom Teknisk IT-säkerhet exempelvis OSCP, GPEN eller CEH.
och
Minst fyra års erfarenhet inom IT-säkerhetsområdet.

Som teknisk IT-säkerhetskonsult kommer du arbeta med penetrationstester, tekniska säkerhetsgranskningar, utbildning och rådgivning. Förutom applikationstestning ser vi gärna att du har erfarenhet av IoT, Cloud, SDLC eller kryptering.

Då våra kunder ofta kräver personutredning krävs att du är svensk medborgare och kan uttrycka dig flytande i tal och skrift på engelska och svenska.

This position requires Swedish proficiency and citizenship

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Johan Persbeck

Affärsområdeschef

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent