Här ska det bytas till en sökruta

Teknisk Testare

Har du ett värdeskapande kvalitetstänk och drivs av att effektivisera arbetet med test och kvalitetssäkring? Gillar du att engagera dina kollegor i teststrategi och dela med dig av dina kunskaper? Hos oss ges du möjlighet att ta plats i vår Quality Assurance-gruppering och bidra till att utveckla och inspirera Cybercom och våra kunder i kvalitetsarbete. Sök tjänsten redan idag!


Om tjänsten

I rollen som teknisk testare hjälper du våra kunder att säkerställa leveranser med förväntad kvalitet på ett effektivt sätt. Uppdragen som konsult kan se olika ut beroende på bransch och kund. Oftast kommer du hamna i ett agilt team där du som teknisk testare bidrar till att effektivisera deras kvalitetsarbete genom att exempelvis automatisera regressionstester eller API-anrop, samt hjälper kunden med deras teststrategi. Arbetet som testare sker ofta både självständigt men även tillsammans med teammedlemmar eller andra kollegor.

Du kommer att tillhöra gruppen Quality Management på Cybercom, en växande grupp som idag består av 10 QA-experter. Du kommer att ges möjlighet att påverka hur vi utvecklar vårt testerbjudande och jobbar med kunskapsspridning inom vår test-/kvalitetsgruppering, samt hur vi delar våra kunskaper internt på Cybercom.

 

Vem är du?

Som person är du analytisk, nyfiken och kommunikativ och tar initiativ för att driva arbetet framåt. Du bör sätta laget före jag:et, ha lätt för att samarbeta med både beställare, stakeholders hos kunden och med medlemmarna i ditt team. Du drivs av att kontinuerligt jobba med förbättringar av arbetssättet och att engagera din omgivning i ditt kvalitetstänk. Vidare kan du identifiera dig i våra värdeord; ”Innovation”, ”Passion” och ”Trust”.

 

Vi söker dig som

·      Har en kandidatexamen-/Yrkeshögskoleexamen inom IT, gärna inom test eller         annan relevant utbildning

·      Har minst 2 års erfarenhet av testautomatisering

·      Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

 

Meriterande

·      Kunskaper inom automatiserade frontendtester eller API-tester

·      Praktisk erfarenhet av Cypress, Selenium, SoapUI, prestandatester och/eller 

       API-tester

·      God kodförståelse

·      Kunskaper inom Selenium, Javascript, SQL, Cypress, Cucumber, Python

·      Test certifieringar

 Vi ser även det som meriterande om du har tidigare konsulterfarenhet, flera års erfarenhet som manuell testare eller testledare, minst 2 år inom annan testverksamhet (som utforskande tester & teststrategier) eller kunskaper inom prestandatest.

 

Om Cybercom

Cybercom är ett av de ledande konsultbolagen i den uppkopplade världen och vi arbetar brett inom IoT, systemutveckling, webbutveckling, mobilapplikationsutveckling, testning, inbyggda system, säkerhet, digitialization, cloudlösningar, drift och support samt advisory services. Vi driver projekt från ax till limpa, och kan leverera helhetslösningar där vi har enkelhet, användarvänlighet och säkerhet i fokus.

Spana gärna in våra spännande kunder och projekt på: http://www.cybercom.com/sv/Kun...

 

Övrig information

·       Start: Omgående

·       Omfattning: Heltid

·       Lön: Enligt överenskommelse

·       Plats: Stockholm

Urval sker löpande och anställningen kommer ske så snart vi har hittat rätt person. Skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Jasmine Eriksson på recruitment.stockholm@cybercom.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

#LI-JE1

Are you who we are looking for?

Send in your application today!