Här ska det bytas till en sökruta

Testare

Vi driver helhetsåtaganden inom webb och e-handel och vi vill nu utöka vår inhouseverksamhet med en testare! 
Är du en person med starkt intresse för teknik, test och kvalitet? Trivs du i en snabbrörlig verksamhet där du snabbt får sätta dig in i nya projekt, problem och teknologier? Då ska du söka tjänsten som testare på Knowit Experience! Hos oss kommer du att jobba med att koordinera testningen, utveckla strategi och lägga en testplan. Du kommer att äga processen samt utföra testning själv, alltid i nära samarbete med utvecklare och produktägare. 

Vi värdesätter frihet och hos oss har du möjlighet att styra över ditt arbetssätt och val av verktyg. Du kommer att jobba med olika utvecklingsverktyg, databasklienter och operativsystem. Du har också en naturlig delaktighet i att coacha både medarbetare och kunder i hur de kontinuerligt förbättrar och testar kvalitet på utfört arbete. 

Vi söker dig som...
Gillar proaktivitet och naturligt tar på på dig en drivande roll när det kommer till test och kvalitet. Du kommer till din rätt när du får chansen att kontinuerligt förbättra och guida både team och kund mot nya högre höjder inom kvalitet. Du har en fallenhet för kommunikation och är en lagspelare in i själen – men trivs också med att jobba självständigt och driva ditt eget arbete framåt.

Vidare önskar vi att du har ett par års erfarenhet av att arbeta som testare eller testledare, har en god teknisk förståelse och en vana av att strukturera och planera testfall. Det är meriterande om du har kunskaper inom en eller flera ärendehanteringssystem såsom Jira eller Azure DevOps samt om du jobbat med e-handel, Episerver eller automatiserad testning.

Då kommunikationen i projekten sker på både svenska och engelska ser vi att du har goda kunskaper i båda språken.

Vad kan du förvänta dig och vilka är vi?
Vi bär på stor passion och entusiasm för skapa värdefulla digitala upplevelser och lösningar. Vi både stöttar, uppmuntrar och lär av varandra dagligen. Vi är ett bolag som alltid strävar efter att bli bättre, och det blir vi genom att värdesätta initiativ och ge varje medarbetare chans till att växa hos oss. Något som är lika viktigt för oss är att du som medarbetare har möjlighet att kombinera arbete och fritid, allt för en bra balans i vardagen.

Vi är både stora och små i det avseendet att vi på Knowit Experience Göteborg är 75 härliga människor, samtidigt finns tryggheten av att vara en del av Knowit-koncernen med över 3 800 medarbetare. Vi sitter just nu på Stora Nygatan 33 i Göteborg med utsikt mot vackra Trädgårdsföreningen, kanalen och Avenyn. I maj 2022 flyttar vi in i nybyggda Platinan som förutom kontor kommer att erbjuda gym, restauranger, takterrass och en skybar med utsikt över både älven och hamninloppet.

Vi erbjuder dig en snabbrörlig, rolig och inspirerande arbetsplats där vi löser svåra problem tillsammans genom att vara ett oslagbart team. Hos oss erbjuds du en trygg anställning med generösa och proaktiva hälso- och friskvårdsupplägg samt pensions- och försäkringsförmåner. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och vi är stolta och glada över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget.

En digital fullservicebyrå med kreativ höjd och tekniskt djup
Vi tillhör affärsområdet Experience och vi hjälper våra kunder genom att leverera specialistkompetens i hela kundresan; från strategi och koncept till design, analys, digital kommunikation, PIM- och CRM-system samt utveckling av mobila lösningar, webb och e-handel.

Ansökan/tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Knowit Experiences kontor i Göteborg, med flexibiliteten att jobba på distans, och omfattningen är på heltid. Varmt välkommen att söka tjänsten redan idag!

Kontaktperson
Frågor? Tveka inte att höra av dig till Caroline Almqvist, caroline.almqvist@knowit.se

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Caroline Almqvist

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent