Här ska det bytas till en sökruta

Utåtriktad Devops ingenjör

Inom Knowit Solutions är vi drygt 1 400 digitaliseringskonsulter. Vi jobbar med den senaste tekniken i alla delar av systemutvecklingsprocessen. Tillsammans med våra kunder skapar vi it-lösningar som miljontals människor använder varje dag. Vill du bli en av oss?

En trend inom mjukvaruutveckling är behovet av att snabbt gå från idé till färdig produkt. En viktig del är att i koden snabbt och enkelt kunna göra förändringar som teamet är trygga med. Knowits DevOps team hjälper kunden att skapa en miljö där mjukvaran blir bättre, säkrare och enklare att underhålla.

Vi söker dig 

Som trivs I en roll där du stöttar andra utvecklare, genom att tillhandahålla generella bygg och leveransmekanismer. Detta ger vår kunds utvecklare de bästa förutsättningarna att fokusera på det de gör bäst – att utveckla funktioner. 

I rollen som Devops ingenjör kommer du samarbeta med kollegor inom Devops och coacha utvecklingsteamen. Du kommer tillsammans med dina kollegor utveckla förbättringar och bli inspirerad av omvärlden, en viktig del av uppdraget blir därför att tillsammans med kollegor omvärldsbevaka, utvärdera och ansvara för att föreslå förbättringar.

För att lyckas i rollen har du arbetat som utvecklare i flera år i Agila utvecklingsteam. Vi ser gärna att du har erfarenhet av molntjänster, Kubernetes och behärskar ett eller flera skriptspråk och har en nyfikenhet kring nya tekniker. Extra meriterande är om du arbetat med DevOps support tidigare samt har certifiering inom exempelvis AWS.

Vi kommer lägga en stor vikt vid dina personliga egenskaper, där vi särskilt tittar på din förmåga att kommunicera och inspirera andra. Vi tittar därför inte bara på vad du kan -utan vad du kan göra. 

Vi erbjuder

dig att vara en del av Knowit familjen. Här tar vi hand om varandra: Vi är justa, 

vi är nära och tillgängliga och vi brinner för innovation.

Vi lovar dig att du kommer lära dig enormt mycket och du kommer bli sedd och uppskattad för det arbete du gör för oss och kunden. 

Varmt välkommen till med din ansökan till Knowit! 

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Johan Persbeck

Affärsområdeschef

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent