Här ska det bytas till en sökruta

Utvecklare C++ och embedded systems - Cybercom Östersund

Är du en maker som får saker att hända - på riktigt? En person som kombinerar tekniska kunnande med engagemang och driv? Vill du fortsätta att utvecklas samtidigt som du leder och utvecklar andra?

Vi söker nu flera drivna utvecklare inom C/C++, inriktning embedded till vårt kontor i Östersund, Cybercoms Center Of Excellence inom Application Management. Vi har många möjligheter framåt både i Östersund men också i remoteleveranser i samarbete med våra andra kontor i Sverige.

Din roll

I din roll arbetar du i spännande projekt kopplat till den uppkopplade världen, antingen in-house från vårt kontor i Östersund eller ute hos någon av våra kunder. Du jobbar i team baserat i Östersund eller som del av ett team som leds från något annat av Cybercoms kontor.  

Vem är du?

Vi söker dig som vill ta stort ansvar för teamets leveranser och fortsätta sin personliga utveckling här hos oss. Du har en bakgrund inom embedded systems. Du har en vilja och ett intresse av att förstå våra kunders verksamhet, utmaningar och behov. Du gillar att hjälpa dina kollegor bygga det bästa lösningarna.

Du är meriterad inom C/C++ och embedded systems.  Kunskaper i andra programmeringsspråk som C# och Java är mycket meriterande, likaså kunskaper inom AWS och/eller Azure. Förmodligen är du utbildad inom högskola/universitet. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

Hur du utvecklas framöver och vad du vill jobba med i framtiden bestämmer du tillsammans med din chef, och ni gör tillsammans en planering för din framtida karriär.

Väljer du att flytta till Östersund för att börja jobba hos oss kan Cybercom hjälpa till med flyttbidrag.

Varför vill du jobba hos oss?

Vi på Cybercom i Östersund är Cybercoms Center Of Excellence inom Application Management, och vårt mål är tydligt - Vi ska vara bäst på Application Management! Vi ska också vara ett ledande företag i vår region när det gäller att hjälpa våra kunder att med digitalisering skapa en mer hållbar verksamhet. Vi på Cybercom är drivande inom konsultbranschens färdplan för ett fossilfritt Sverige.

Våra anställda kan vittna om att det bästa med att jobba på Cybercom är kollegorna och stämningen på företaget. Vi har stort fokus på att alla ska trivas, utvecklas och ha kul på jobbet. Dessutom har vi flera av landets mest spännande kunder! Vi brukar säga att vi har det lilla företagets sköna stämning medan vi har det stora företagets möjligheter, resurser och kunder. Vidare kan du förvänta dig:

  • Kontinuerlig kompetensutveckling
  • Sociala aktiviteter
  • Flexibla arbetstider
  • Kollektivavtal
  • Generöst friskvårdsbidrag
  • Trevliga jämtar!

 

Ansökan och kontakt

Blev du intresserad av att jobba på ett bolag i teknikens framkant i Sveriges mittpunkt och med fjällen och naturen i din omedelbara närhet? Sök då till oss och berätta vad du kan och varför du tror att du skulle trivas hos oss!

Har du frågor går det bra att kontakta Anna-Karin Broström på telefon 070-2899062 eller Robin Hammarstedt på telefon 070 - 6906956 .

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Cybercom!

 

Sista ansökningsdatum är 30/6 2021, men vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka din ansökan! 

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Ola Widegren

Head of Östersund

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent