Här ska det bytas till en sökruta

Utvecklare C++ och embedded systems - Knowit Östersund

Äntligen! Från och med 1 juli är vi nämligen en del av Knowit. Vad innebär det här för dig som vill söka jobb hos oss? Ingenting, egentligen. Det går alldeles utmärkt att skicka in din jobbansökan som vanligt via vår webbplats.

Tillsammans blir vi starkare och kan ta oss an större kunduppdrag och mer komplexa projekt. Missa inte möjligheten att hoppa på den spännande resan vi nu har framför oss – skicka in din ansökan eller kontakta någon av våra rekryterare redan idag, så berättar de gärna mer om våra karriärmöjligheter. Vi hoppas på att höra ifrån dig snart!

 #Makersofasustainablefuture

 

LÄNK: Läs mer om Knowit och Cybercom går samman och bildar ett nordiskt powerhouse för framtidens hållbara digitala lösningar

 

Vi söker nu flera drivna utvecklare inom C/C++, inriktning embedded till vårt kontor i Östersund, Knowit's Center Of Excellence inom Application Management. Vi har många möjligheter framåt både i Östersund men också i remoteleveranser i samarbete med våra andra kontor i Sverige.

Din roll

I din roll arbetar du i spännande projekt kopplat till den uppkopplade världen, antingen in-house från vårt kontor i Östersund eller ute hos någon av våra kunder. Du jobbar i team baserat i Östersund eller som del av ett team som leds från något annat av Knowit's kontor.  

Vem är du?

Vi söker dig som vill ta stort ansvar för teamets leveranser och fortsätta sin personliga utveckling här hos oss. Du har en bakgrund inom embedded systems. Du har en vilja och ett intresse av att förstå våra kunders verksamhet, utmaningar och behov. Du gillar att hjälpa dina kollegor bygga det bästa lösningarna.

Du är meriterad inom C/C++ och embedded systems.  Kunskaper i andra programmeringsspråk som C# och Java är mycket meriterande, likaså kunskaper inom AWS och/eller Azure. Förmodligen är du utbildad inom högskola/universitet. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

Hur du utvecklas framöver och vad du vill jobba med i framtiden bestämmer du tillsammans med din chef, och ni gör tillsammans en planering för din framtida karriär.

Väljer du att flytta till Östersund för att börja jobba hos oss kan Knowit hjälpa till med flyttbidrag.

Varför vill du jobba hos oss?

Vi på Knowit i Östersund är Knowit's Center Of Excellence inom Application Management, och vårt mål är tydligt - Vi ska vara bäst på Application Management! Vi ska också vara ett ledande företag i vår region när det gäller att hjälpa våra kunder att med digitalisering skapa en mer hållbar verksamhet. Vi på Knowit är drivande inom konsultbranschens färdplan för ett fossilfritt Sverige.

Våra anställda kan vittna om att det bästa med att jobba på Knowit är kollegorna och stämningen på företaget. Vi har stort fokus på att alla ska trivas, utvecklas och ha kul på jobbet. Dessutom har vi flera av landets mest spännande kunder! Vi brukar säga att vi har det lilla företagets sköna stämning medan vi har det stora företagets möjligheter, resurser och kunder. Vidare kan du förvänta dig:

  • Kontinuerlig kompetensutveckling
  • Sociala aktiviteter
  • Flexibla arbetstider
  • Kollektivavtal
  • Generöst friskvårdsbidrag
  • Trevliga jämtar!

 

Ansökan och kontakt

Blev du intresserad av att jobba på ett bolag i teknikens framkant i Sveriges mittpunkt och med fjällen och naturen i din omedelbara närhet? Sök då till oss och berätta vad du kan och varför du tror att du skulle trivas hos oss!

Har du frågor går det bra att kontakta Anna-Karin Broström på telefon 070-2899062 eller Robin Hammarstedt på telefon 070 - 6906956 .

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Knowit!

 

Sista ansökningsdatum är 30/11 2021, men vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka din ansökan! 

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Robin Hammarstedt

Consultant

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent