Här ska det bytas till en sökruta

Utvecklare C/C++, Embedded systems

Gillar du att utveckla embedded systems samt har kunskaper inom C/C++ och kanske något programmeringsspråk till? Har du börjat kika på eller har du redan kunskap inom DevOps/Kubernetes? Vill du jobba i ett agilt team, har några års erfarenhet och vill prova på rollen som konsult?

Vi söker nu flera utvecklare som har minst 2 års erfarenhet inom C/C++, inriktning embedded, till vårt kontor i Gävle, och som vill vara en del av ett agilt team.

Din roll

I din roll arbetar du i spännande projekt kopplat till den uppkopplade världen, du jobbar i ett tvärfunktionellt agilt team baserat i Gävle eller som del av ett team som leds från något annat kontor inom Knowit, till exempel Kista. Som konsult hos oss träffar du antagligen din kund/team på plats ett par dagar i veckan för kravhantering, lära av varandra, gemensamma avstämningar m.m.

Vem är du?

Vi söker dig som tillsammans med andra i teamet vill ta ansvar för teamets leveranser och fortsätta din personliga utveckling här hos oss. Du har en vilja och ett intresse av att förstå våra kunders verksamhet, utmaningar och behov.

Du känner dig hemma inom C/C++ och embedded systems. Kunskaper i andra programmeringsspråk som C# och Java är meriterande, likaså kunskaper inom AWS och/eller Azure. Vi letar också efter dig som har erfarenhet av DevOps/Kubernetes, gärna i kombination med C/C++, men det är inget krav. Du är bekväm i Linux-miljöer och kan hantera Git och Gerrit.

Som person är du lojal, innovativ, nyfiken och tar ansvar, du inspireras av att utveckla nya och befintliga idéer. Har du ett engagemang som du kombinerar med förmåga att skapa kundnytta så kommer du att passa väl in på Knowit i Gävle. Du har en god leveransförmåga och stimuleras av att samarbeta, dela med dig av dina kunskaper och bidra i grupp.

Förmodligen är du utbildad inom högskola/universitet, och du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vad kan du förvänta dig?

Ett flexibelt och utvecklande arbete som konsult där en av de största fördelarna är möjligheten att kunna kombinera jobb, familjeliv och fritid på ett sunt och balanserat sätt. Våra medarbetare kan vittna om att det bästa med att jobba på Knowit är kollegorna och stämningen på företaget. Vi har stort fokus på att alla ska trivas, utvecklas och ha det bra på jobbet. Vi brukar säga att vi har det lilla företagets sköna stämning medan vi har det stora företagets möjligheter, resurser och kunder. Vidare kan du förvänta dig:

  • Kontinuerlig kompetensutveckling
  • Sociala aktiviteter
  • Flexibla arbetstider
  • Kollektivavtal
  • Generöst friskvårdsbidrag
  • Schyssta och trevliga kollegor!

Ansökan

Vi använder oss av löpande urval. Det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Du söker tjänsten genom att skicka in ditt CV och personliga brev.

Kontakt

Har du frågor går det bra att kontakta Karin Andersen Lindström på telefon 070-688 71 60 eller Hans Reinikainen på telefon 070 - 688 72 16 .

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Knowit!

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Karin Andersen Lindström

Verksamhetsutvecklare

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent