Här ska det bytas till en sökruta

UX-Designer

Äntligen! Från och med 1 juli är vi nämligen en del av Knowit. Tillsammans blir vi starkare och kan ta oss an större kunduppdrag och mer komplexa projekt. Missa inte möjligheten att hoppa på den spännande resan vi har framför oss!

#Makersofasustainablefuture

Hur ser ditt nya jobb ut?  
Du kommer att få möjlighet att utvecklas i innovativa och utmanande kundprojekt, ofta tillsammans med t.ex. arkitekter, testare, projektledare, webb- och applikationsutvecklare. Som konsult hos oss kan du komma att arbeta både i inhouse-projekt på vårt kontor i Malmö och som konsult ute hos våra kunder

Vem är du?  
I denna rekrytering ser vi personlighet som den viktigaste faktorn och vi söker dig som har jobbat i en digital designroll i några år, alternativt dig som har längre erfarenhet.

Du är redo för- eller van vid att ta ett helhetsgrepp om UX. Du är lyhörd, kreativ och analytisk då du tar fram nya koncept och prototyper med ett tydligt fokus på kundens mål och deras användare. Du har erfarenhet av att jobba i agila utvecklingsteam och kan samarbeta med andra kompetenser där ni tillsammans skapar framtidens digitala produkter.

En förutsättning för att trivas i rollen är att du bör ha lätt för att kommunicera med olika personer, kunder och aktörer i ett företag. Att jobba som konsult är något du ser som positivt och du räds inte att kasta dig ut i det okända.   

Varför Cybercom? 
Vi har ett starkt engagemang i allt från de egna uppgifterna och gruppens uppdrag till organisationens övergripande mål. Vi jobbar aktivt med våra värdeord: Passion, Innovation och Trust, vilka är viktiga grundpelare i vår organisationskultur.

Våra kollegor vittnar om att det bästa med att jobba på Cybercom är människorna och stämningen på företaget. Vi har stort fokus på att alla ska trivas, utvecklas och ha kul på jobbet genom olika aktiviteter. Dessutom har vi flera av landets mest spännande uppdrag där du blir en del av ett team med gedigen kompetens och erfarenhet av digitalisering och IT. Vi brukar säga att vi har det lilla företagets sköna stämning medan vi har det stora företagets möjligheter, resurser och kunder. Vi är stolta över vår jordnära och inkluderande kultur och det tillsammans med vårt teknikintresse gör att många av oss tycker om att umgås på och utanför jobbet.

Kompetensutveckling 
I vårt team är det självklart att alla tar ansvar för sin personliga utveckling samtidigt som man gärna delar med sig. Du hänger med i trender, ny metodik och verktyg inom UX-området och går igång på att dela dina kunskaper och fördjupa dig i områden som t.ex Lean UX, designsprintar, accessibility eller user research.

Du får såklart även nära stöd från din närmsta chef och vår Competence Area UX Lead. Vi har regelbundna samtal där vi pratar om din kompetensutveckling, sätter delmål och följer upp. Mycket av din utveckling sker såklart i uppdragen, men vi varvar även med utveckling i form av utbildningar, certifieringar, konferenser och kompetensträffar.

  Mer om Cybercom 

Ansökan och kontakt 
Vi tar emot ansökningarna via vår hemsida, sök med CV samt din portfolio. Då vi rekryterar löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.  Nu under sommarledigheten kan vår återkoppling dröja lite längre än vanligt och vi ber om din förståelse. Under tiden är du alltid välkommen att besöka vår hemsida för att läsa mer om våra spännande projekt samt sammanslagningen med Knowit och Cybercom.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christofer Holst, Consultant Unit Manager: christofer.holst@cybercom.com 073-088 82 32. 
Vid frågor om din ansökan eller rekryteringsprocessen kan du kontakta Carolina Jonsson, Talent Acquisition Specialist, carolina.jonsson@cybercom.com 076-492 74 88  

Vi ser fram emot din ansökan! 

#LI-CJ1

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Carolina Jonsson

Talent Acquisition Specialist

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent