Här ska det bytas till en sökruta

Data Engineer

Om Knowit

Knowit är ett internationellt IT-konsultbolag med circa 4000 anställda, fördelat på 5 länder. Vi sitter i ljusa lokaler i Stockholm, där du som anställd får ta del av en dynamisk arbetsplats med prestigelös kultur och högt i tak. Ur ett hållbarhetsperspektiv ligger vi i framkant och har utvecklat metoder för hur digitalisering kan bidra till minskad klimatpåverkan och att vi når de globala hållbarhetsmålen i tid. Hållbarhet är också en central del av företagets kärnverksamhet och strategi. Knowit utmanar branschen och våra kunder inom hållbarhetsområdet. På uppdrag av regeringen, genom Fossilfritt Sverige, har Knowit processlett framtagandet av en färdplan för hur Sverige kan bli fossilfritt till 2045 genom strategisk digitalisering. 

Vad du kommer att få göra 

Knowit's dataanalysavdelning söker nu data engineers till vårt team i Stockholm. Som konsultbolag har Knowit en stor variation av kunder inom både den publika sektorn och den privata.

Knowit fokuserar på att erbjuda hela agila utvecklingsteams och där ligger vår styrka i att ta in och integrera våra nya medlemmar i våran organisation. 

Denna tjänst är framförallt för att utöka ett av våra utvecklingsteam inom den publika sektorn, där svenskt medborgarskap är ett måste, som arbetar med att utveckla dataplattformar som är lokala. 

Du kommer vara en del i ett av Knowit's agila utvecklingsteam som arbetar med dataplattformar. Utveckla lösningar för Big data och Data lakes i ett tätt samarbete med ditt team och stakeholders.

Vem är du?   

Du har minst två års erfarenhet av att bygga data pipeline och ett stort intresse för arbete med data. I dina tidigare erfarenheter ska du ha god kompetens av Python eller Java och där Scala är ett plus. Du ska också ha erfarenhet av SQL eller NoSQL och där Apache spark är ett plus. Det är också ett plus att ha förståelse för data manipulering i form av ETL/ELT jobb, erfarenhet av att utveckla masterdata system och erfarenhet eller djup förståelse för Hadoop-familjen.  

Som person tror vi att du är självgående, nytänkande och flexibel. Vi lägger en stor vikt vid din samarbetsförmåga då du kommer att arbeta i team och med våra kunder. Vi ser även att du är positiv och driven. Vidare tror vi att du är intresserad av utveckling och att du motiveras av att lära dig nya och spännande tekniker.

Övrig information:

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och anställning kommer ske så snart vi har hittat rätt person. Skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare på recruitment.stockholm@cybercom.com

Vi ser fram emot din ansökan! 


Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Märta Jangenfalk

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent