Här ska det bytas till en sökruta

Rekryteringsassistent inom IT

Studerar du IT, personalvetenskap eller liknande och vill ha ett meriterande och lärorikt jobb vid sidan av dina studier? Vill du utvecklas inom rekrytering och arbeta mot högt uppsatta mål? Då är det dig vi söker! Vi är ett team på 8 personer som arbetar med internrekryteringen på Knowit Solutions där du som rekryteringsassistent får arbeta nära våra rekryterare, rekryterande chefer och vara delaktig i processen från start till slut.

Knowit Norrland söker nu två rekryteringsassistenter med placering i Sundsvall med stöd av vårt rekryteringsteam som sitter i Stockholm.

Rekrytering är en av de viktigaste funktionerna vi har och i rollen som rekryteringsassistent är din huvuduppgift att ta fram kandidater inom IT till våra Knowit team i Sundsvall, Umeå och Luleå. Tjänsten innebär ett stort fokus på att searcha kandidater bland annat via Linkedin, ditt mål är att identifiera rätt kandidater utifrån våra behov, exempelvis utvecklare, kravfångare, testare, testledare och projektledare. För att nå rätt målgrupper behövs nytänkande i sökningar, nätverkande, samarbete med högskolor och andra forum där våra kandidater är aktiva. Knowit använder aktivt sociala medier som en del i rekryteringsarbetet och tjänsten innefattar ett utbrett användande av dessa kanaler för att få kontakt med de relevanta IT-kandidaterna på marknaden.

Vi söker dig som;

 • Studerar t.ex. IT/systemvetenskap, personal-/beteendevetenskap eller liknande på högskolan och har minst 1 år kvar av dina studier
 • Kan arbeta 2-3 dagar/veckan
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:

 • Kunskaper inom IT
 • Har tidigare erfarenhet av rekrytering

Start: Omgående

Lön: Timlön enligt överenskommelse

Arbetstider: 2-3 dagar/vecka, 8.00-17.00

Vi går igenom ansökningarna löpande. Har du frågor om tjänsten så hör av dig till Ulrika Thorstrand på ulrika.thorstrand@knowit.se alternativt 076-492 22 52.

Om oss: Knowit etablerades 1990 och är ett nordiskt konsultbolag som stöttar företag och organisationer i den digitala transformationen. Vi erbjuder tjänster inom systemutveckling, datadrivna kundupplevelser, internet of things, cloud, cybersäkerhet och managementkonsulting. Knowit har i dag cirka 3 800 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Polen. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit Norrland har kontor i Sundsvall, Umeå och Luleå och har ca 120 anställda medarbetare.    

    

   Are you who we are looking for?

   Send in your application today!