Här ska det bytas till en sökruta

UX designer

Knowit är ett it-konsultbolag som har funnits i mer än 30 år och vi skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från våra tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit har idag cirka 3 800 medarbetare i sex länder: Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen och Tyskland.

Hos oss erbjuds du en trygg anställning med generösa hälso- och friskvårdsbidrag samt pensions- och försäkringsförmåner. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och vi är stolta och glada över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget i Sverige.

Vi söker dig som gillar att ha variation i dit UX – arbete. Vi arbetar med hela UX-kedjan, allt från att förbättra användarupplevelse till implementering av din design. Arbetet kan innebära kravhantering, strategi, research, UI, interaktionsdesign, ta fram förslag på UX-design samt att göra användartester.

För att passa in tror vi att du har:

  • Ca 3 års arbetserfarenhet av UX-arbete
  • Gillar kundkontakt
  • Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Universitetsexamen eller motsvarande

Utöver en härlig arbetsplats med sköna medarbetare så har vi ett mycket aktivt kompetensnätverk med stor variation på föreläsningar med både interna och externa talare. Vi anordnar också labbkvällar med möjligheter att göra något intressant av dina idéer tillsammans med kompetenta kollegor.

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Moa Mattisson

Talent Acquisition Specialist

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent