Integritetspolicy

Cybercom har utvecklat Todej som en kommersiell applikation. Denna tjänst tillhandahålls av Cybercom Sweden AB och tillhandahålls i befintligt skick.

Denna sida används för att informera besökare om våra policyer med insamling, användning och utlämnande av personlig information om någon har bestämt sig för att använda vår tjänst.

Om du väljer att använda vår tjänst samtycker du till insamling och användning av information i samband med denna policy. Den personliga information som vi samlar in används för att tillhandahålla och förbättra tjänsten. Vi kommer inte att använda eller dela din information med någon utom så som beskrivs i denna integritetspolicy.

Informationsinhämtning och användning

Applikationen körs på din mobila enhet och ingen personinformation skickas till Cybercom.

Cybercom kommer att få tillgång till en enhetsnyckel för din mobila enhet. Syftet med denna nyckel för licensverifiering. Denna enhetsnyckel kan inte knytas till dig som individ och ingen samkörning med eventuella andra tekniska lösningar som Cybercom tillhandahåller där ditt telefon ID används kommer att göras av Cybercom.

Statistik

Vi använder ett verktyg, Firebase som är en tredjepartsprodukt där anonym statistik och din användning av Todej samlas in. Denna tjänst kan innehålla information som din enhets internetprotokoll ("IP") -adress, enhetsnamn, operativsystemversion, konfiguration av appen när du använder vår tjänst, tid och datum för din användning av tjänsten och annan statistik. Syftet med denna anonyma statistik är att förbättra tjänsten, du kan när som helst stänga av funktionen i ”Inställningar” under ”Profil” i Todej. Fullständiga villkor för Firebase finns under ”Om appen” i fliken ”Profil”.

Barns integritet

Vi samlar inte in någon personligt identifierbar information.

Ändringar i denna integritetspolicy

Vi kan uppdatera vår integritetspolicy från tid till tid. Därför bör du granska den här sidan med jämna mellanrum för eventuella ändringar. Vi meddelar dig om eventuella ändringar genom att publicera den nya sekretesspolicyn på den här sidan. Dessa ändringar träder i kraft omedelbart efter att de har publicerats på den här sidan.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller förslag om vår integritetspolicy, tveka inte att kontakta oss på appsupport@cybercom.com 

Ver 2020-04-15